Dag 32: Van Hollywood naar Miami International Airport
11 augustus 2025 - Miami Springs, Florida, Verenigde Staten
Ons laatste dagje in de VS. Wat een prachtige reis hebben we gemaakt. Aan de ene kant eel te snel voorbij, aan de andere kant het gevoel dat we al eel langer dan een maand op reis zijn.
De ochtend staat in het teken van de camper schoonmaken, tanken, de propaantank vullen (dat was nog wel een dingetje en duurde veel te lang), de huurauto die we voor vandaag hebben gehuurd ophalen en de camper inleveren. Dan merk je hoe groot de stad is. Van onze campground naar de autoverhuur was iets an 40 minuten en dan van daar naar de camperlocatie ook weer 30 minuten. En het grootste deel gaat gewoon over de snelweg. Het inleveren ging goed, we hadden een kleine schade en de man controleerde echt alles grondig. Daar waren we dus ook weer een uur mee zoet. Voordeel voor de mensen die gingen inchecken, ee hadden een krat met allerlei eten en bakjes, tafelkleed etc dat ze zo mee konden nemen.
Toen dit was afgerond konden we eindelijk gaan genieten van de laatste zonnestralen van Florida. Op naar Miami Beach. De zon straalt en de zee is heerlijk. Ze hebben hier op het strand van die echte lifegaurd huisjes in allerlei kleuren. En de Skyline is ook geweldig. Niet zo hoog als New York, maar wel mooier en rustiger ogend. Een paar uurtjes verder spoelen we ons af en Kaiya en ik wassen in de wasbak bij het strand ons haar, zodat het geen stro is in het vliegtuig. We rijden via Wynwood terug waar allerlei muurschilderingen gemaakt zijn. Super knap gedaan. We eten bij Denny's, pannenkoeken voor mij en de kids en een burger voor Emile. Dan wordt het tijd om de auto in te leveren en naar het vliegveld te gaan. De rest volgt later, want de telefoon moet voor het opstijgen op vliegtuig modus.
Inge:12 augustus 2025Een fantastische reis!! Geniet thuis nog heerlijk na!
Maja:12 augustus 2025Nu heerlijk slapen in het vliegtuig. Welkom thuis.